Снимки: Burgas24.bg

Бургазлийка изпрати писмо до Burgas24.bg, в което изказва възмущението си от почистването на спирките в града.

Ето какво написа тя до нашата медия: 

"Искам да изкажа възмущението си от състоянието на спирките в града. Пътувам редовно с градския транспорт от "Меден рудник". След големия сняг, спирките останаха затрупани, и така до вчера - понеделник. Хората трудно успяват да се качат. Изчистиха снега от платното, а той затрупа спирките. Никой обаче не почисти самите спирки. Образуваха се мръсни преспи, които трябва да се прескачат, за да се влезе в автобуса. Не съм Стефка Костадинова, за да скачам бабуни, високи почти до кошчето за боклук.

Шофьор на микробус дори ме помоли да мина по-напред, спря максимално близо до тротоара, за да мога да скоча направо вътре.

Гледам, че хвърлят пясък само на новите спирки и само там поизчистват. Ами нали уж щяха да са с инсталации, които да не позволяват замръзването им? Пръснали по 55 000 лв. за всяка нова спирка, а и те затрупани със сняг.

Срамота! От общината само предупреждават, че хората били длъжни сами да почистят пред входовете, щели да глобяват. А кой да глоби общината за непочистените спирки?", пише в писмото си Стоянка Василева от "Меден рудник". 

Източник: Burgas24.bg

 

 
Copyright © 2024 Градски транспорт Бургас. All Right Reserved.
placeholder